MIE VIBE - YOGA

 
 

VINYASA YOGA


I løbet af 90 minutter bevæger vi os fra asanas (yoga-stilling) til asana i takt med vores åndedræt og afslutter med en afspænding. Vinyasa yoga betyder; movement linked by the breath.

Vinyasa er en yoga stil som forener klassiske teknikker fra flere andre yogaformer bl.a. ashtanga, iyengar og jivamukti og forener disse i en nutidig form. Jeg har valgt denne yogastil, fordi jeg mener den er bedst i harmoni med kroppens naturlige bevægelser.


Undervisningen tager altid udgangspunkt i den enkelte og derfor kan alle være med. Privatundervisning er muligt hvis man ønsker et personligt skræddersyet program. Da jeg har en fortid som danser på Det Kongelige Teater, tilrettelægger jeg bl.a. et særligt øvet program når jeg underviser der. Min time på Regensen er til gengæld helt åben for alle niveauer. Alle er velkomne!


Medbring gerne egen yogamåtte hvis du har, ellers kan du leje.


Af hensyn til evt aflysning eller ændringer er det vigtigt at tilmelde sig, så man kan få besked. Man må dog altid gerne tage chancen og møde op:o) Til dem der ikke har adgang til Facebook eller bare ikke kan nå at komme på nettet, kan man stadig sende en SMS til 27211904 om tilmelding.


HVOR: Regensen ved Rundetårn. Store Kannikestræde 2, 1169 København K


HVORNÅR: Tirsdags vinyasa kl 17 & Torsdags vinyasa kl 17


TILMELDING sker på facebookgruppen:
HOT YOGA


I løbet af 90 minutters Hot yoga bliver du guidet igennem en fast sekvens med en række klassiske asanas (stillinger), der styrker og strækker hele kroppen. Du kommer til at svede og få pulsen op! Så husk at medbringe vand og håndklæde

Yoga stammer fra Indien og blev oprindeligt praktiseret i det varme indiske klima. I Hot yoga varmes yoga-salen op til 37 grader, så vi opnår de samme varme fordele. Med
Hot Yoga bliver du hurtigt stærkere og smidigere, du kommer i bedre form og du udvikler fokus og overskud.


HVOR: Nalini Yoga. Wildersgade 10, st. • 1408 København K • Tlf: +45 31 41 66 50


HVORNÅR: Tirsdag Kl 19:30


TILMELDING:

                                                     
http://nalini-cph.dk/default.asp?MenuId=M_165
Glæder mig til at se dig.


Namasté Mie Vibe

 

VINYASA YOGA & HOT YOGA